Friday, February 23, 2007

Belçika F.Bahçeliler derneği kuruldu

Belçika F.Bahçeliler derneği kuruldu

Avrupa'da büyük bir yapılanmaya giden Fenerbahçe Spor Külübü, Belçika'nın başkenti Brüksel'de de Fenerbahçeliler derneğini kurdu. Belçika Fenerbahçeliler derneğinin kuruluşuna Fenerbahçe yönetim kurulu üyesi ve Atletizm şubesi başkanı Turan Şahin, Yurtdışı dernekleşmeden sorumlu Ercan Karasu ve Dernekler sorumlusu Murat Boyraz katıldı.

Belçika Fenerbahçeliler derneği başkanı Mahmut Korkmazer ve derneğin kurucu üyeleri Büyükelçi Fuat Tanlay, Zeynel Lüle, Hasan Eryörük, Aydoğan Gemici, Sait Köse konuşmacı olarak katılırken çok sayıda Fenerbahçe taraftarı da derneğin kuruluşunda Damla Düğün salonunda buluştu.

"DÜNYA KÜLÜBÜ OLACAGIZ"

Fenerbahçe’nin Dünya Kulübü olma yolunda girişimlerinin olduğunu anlatan Dernekleşmeden sorumlu Ercan Karasu bu aşamada başkan Aziz Yıldırım'ında büyük çabaları olduğunu ve selamlarını getirdiğini söyledi.

Belçika Fenerbahçeliler derneği başkanı Mahmut Korkmazer "Biz diğer derneklerden farklı olacağız. Maçları aileler ve çocuklarda beraber bakacak.

Beraber sevinip beraber üzüleceğiz. Türk kahvesine benzetmeyeceğiz. Biz Fenerbahçeliysek farklı yaşamamız lazım, farklı olduğumuzu hissettirmemiz lazım. Dünya Kulübü olacağız" dedi.

100.YIL BİLETLERİ SATILDI

Belçika Fenerbahçeliler derneğinin kuruluşunda bir araya gelen taraftarlar Fenerbahçe'nin 100.yıl piyangosuna da büyük ilgi gösterdi ve çok sayıda bilet satıldı.

No comments: