Monday, February 26, 2007

"Bir şey kaybetmedik"


"Bir şey kaybetmedik"

Turkcell Süper Lig'in 22. Haftası'nın kapanış mücadelesinde Antalyaspor'a deplasmanda 1-0 yenilen Fenerbahçe'de teknik direktör Zico, Antalyaspor karşısında yorgun olduklarını ve çok kötü oynadıklarını ifade ederken, şampiyonluk yarışında birşey kaybetmediklerini belirtti.

Zico, teknik oyunculardan oluşmalarına rağmen, yorgunluktan dolayı çok fazla pas hatası yaptıklarını belirtirken, Antalyaspor'un fiziksel üstünlüğü ele geçirmesinin ardından da oyundan düştüklerini söyledi.

Sezonun ilk yarısı ve ikinci yarısını mukayese eden Zico, ilk yarı tam kadro olduklarını ama sezonun ikinci yarısında sadece son 2 haftada sakatlıkların ardından tam kadro çalışabildiklerini belirtti.

Kendisi hakkında eleştirileri okuyup okumadığı sorulduğunda, kendisinin sürekli eleştirildiğini bildiğini ifade ederken, oyuncuların yerine kendisinin eleştirilmesini tercih ettiğini söyledi.

Son olarak henüz bir şey kaybetmediklerini sözlerine ekleyen Zico, her şeyin kendilerinin elinde olduğunu, önde olan ekibin kendileri olduğunu ve aynı şekilde devam etmeleri gerektiğini belirtti.

No comments: