Sunday, February 25, 2007

Saran için umut yok

Saran için umut yok

Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, ''Disiplin Kurulu tarafından Sadettin Saran hakkında verilen ihraç kararı, Yönetim Kurulu tarafından da onaylanacak'' dedi.

Disiplin Kurulu'nun kararını biraz önce öğrendiğini belirten Özdemir: ''Kurulun ihraç kararı Yönetim Kurulu'nda görüşülecek. Yönetim Kurulu bugüne kadar Disiplin Kurulu'nun bütün kararlarını onaylamıştır. Bu da onaylanacak ve Saran ihraç edilecektir'' diye konuştu.

Marmaris Fenerbahçeliler Derneği'nin 100. Yıl Kutlamaları'na katılmak için Marmaris'e gelen Özdemir, AZ Alkmaar'a elenmelerini değerlendirerek, ''100. yılda UEFA Kupası'nda üst sıralara çıkmayı çok istiyorduk ama olmadı. Buraya kadarmış. Çok üzgünüz 5 gol attık, 5 gol yedik, yenilmedik ama elendik. 4 dakika daha dayanamadık. Bu turu geçseydik diğer turlar daha kolay olacaktı'' dedi.

İstanbul'da oynanan AZ Alkmaar maçından önce tribünde çıkan olaylar için de konuşan Özdemir, ''Stat girişinde arama yapmak emniyetin yetkisinde. Bizim bu konuda yapacak bir şeyimiz yok. Fakat insanların eğlenmeye geldiği yerde bu tür olayların meydana gelmesi son derece üzücü'' diye konuştu. Özdemir, ''Galatasaray'ın kaybettiği puanlarla ilgili ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ise şu yanıtı verdi: ''Ligin bitmesine daha çok var. Biz de puan kaybedebiliriz. Galatasaray ve Beşiktaş da puan kaybedebilir. En az puan kaybeden ligi birinci bitirir'' diye konuştu.

No comments: