Tuesday, February 27, 2007

"Adnan Polat sıkmaya başladı"


"Adnan Polat sıkmaya başladı"

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, alınan kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisini haklı bulduğunu söyledi. DHA'ya yaptığı özel röportajda Mosturoğlu, Fenerbahçe ile Galatasaray'ın arasındaki puan farkının 3 puan olduğunu ifade eden Adnan Polat'a, şu cevapı verdi:

"Adnan Polat'ı ciddi bir insan olarak görüyorum. Bu tip söylemlerin fazlasıyla sıkıcı olduğunu söylemek istiyorum. Hem Galatasaray camiası üzerine hem de Fenerbahçe camiası üzerinde gereksiz bir gerilimi sebebiyet veriyor. Adnan Polat bu söylemine son vermeli. Herkes kendi işini yapmalı. Biz kendi işimize bakıyoruz. O da kendi işine baksın. Herkes puan farkının kaç olduğunu puan durumundan görebiliyor. Herkes okuduğu zaman anlayabiliyor. Bundan ötesi bence boş."

Şekip Mosturoğlu, Alkmaar ve Antalyaspor maçlarından alınan kötü sonuçların ardından taraftarların tepkisini haklı bulduğunu belirterek, "Takımın çok büyük hedefleri var. Bu hedefte ilerleyen takımın aldığı kötü sonuçlar taraftarı üzüyor. Bu tepkinin takımı kaybedecek şekilde olmamalı. Çünkü bu takımla ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bir yandan tepki bir yandan da teşvik olmalı. İkisi aynı oranda olmalı. Taraftar her zaman takımına destek olmalı. Zaten taraftarlarımız takımına destek veriyor. Ama tepkilerini de dile getirmeleri normal" dedi.

Mosturoğlu, Zico'nun Fenerbahçe'nin sözleşmeli teknik direktörü olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Zico bizim sözleşmeli hocamız. Bizimle olan sözleşmesi devam ediyor. Dediğim gibi bu yolda alınan kötü sonuçlar bizi de üzüyor. Şu anda bir değişikliğe gitmek söz konusu olmaz. Çünkü biz bu ekiple ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Dolasıyla yönetimin şu anda fikrinde bir değişiklik yok."

Şekip Mosturoğlu, futbolcuları birbirinden ayırıp, sorumlu aramanın doğru olmadığını ifade ederek, "Bazı futbolcuları birbirinden ayırmamak lazım. Kazanan da takım kaybeden de takım. Bütün sorumluluk tüm ekibin. Bireysel olarak eleştirmek doğru değil. Volkan çok iyi bir kaleci. Onu bu kadar fazla eleştirmek doğru değil. Çok fazla eleştiri olunca iyi sonuçların aksine daha kötü sonuçlar alınabilir. Fenerbahçe taraftarı sağ duyulu olmalı. Futbolculara destek vermeleri gerekir. Bu futbolcular takımına gönülden hizmet veren futbolcular. Kariyerlerine baktığınızda Fenerbahçe'ye kattıkları değer ortada. Futbolcularımıza destek vermek gerekir" ifadelerini kullandı.

No comments: