Wednesday, February 28, 2007

Alex'e kulübe yolu göründü


Alex'e kulübe yolu göründü

Hürriyet Gazetesi'nin 28 Şubat 2007 tarihli haberine göre, formsuzluğu ile dikkat çeken yıldız futbolcuya haftalarca sahip çıkan ve "Ben olduğum sürece sahada olacak" diyen deneyimli hoca, sonunda inadından vazgeçti.

FORTIS Türkiye Kupası’nda yarın Gençlerbirliği ile deplasmanda çeyrek final rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe’de, teknik direktör Arthur Zico, Alex de Souza’yı kadroya almayacak. Brezilyalı teknik adam son haftalarda formsuzluğu ile dikkat çeken ve eleştirilerin hedef noktası olan yıldız futbolcuyu 18 kişilik kafileye dahil etmeyecek. Zico’nun bu kararı için farklı yorumlar ortaya çıktı. Bazıları bu kararın sadece Brezilyalı futbolcuyu dinlendirme amaçlı olduğunu savunurken, bazıları Zico’nun Alex’e gözdağı verdiğini ileri sürdü. Haftalardır formsuz olmasına rağmen, "Ben olduğum sürece Alex sahada olacak" diyerek yıldız futbolcuya sahip çıkan Zico, bu kez büyük önem taşıyan kupa maçında sürpriz bir karar aldı.

Yöneticiler Samandıra’da

Bu arada yöneticiler, UEFA Kupası ve ligde peş peşe alınan başarısız sonuçlar nedeniyle sıkıntılı günler yaşayan futbolcuların moralini yüksek tutmak için özel çaba sarfediyor. Asbaşkanlardan Mahmut Uslu, Ali Yıldırım ve Neşet Yalçın dün Samandıra’ya gelerek, şartlar ne olursa olsun takımın yanında olduklarını gösterdiler. Antrenmanı izleyen ve Zico ile bir görüşme yapan üç yönetici, futbolcularla da tek tek ilgilendi.

No comments: