Sunday, February 25, 2007

F.Bahçe Antalya'ya gitti..

F.Bahçe Antalya'ya gitti..

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Antalyaspor ile yapacağı maç için Antalya'ya gitti.

Sarı-lacivertli ekip, Samandıra'daki tesislerinde basına kapalı yaptığı antrenmanın ardından özel bir uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket etti.
Koşu ve koordinasyon çalışmalarının ardından pas çalışmaları yapan sarı-lacivertliler, taktik ağırlıklı çift kale maçla antrenmanı tamamladı.

UEFA Kupası'ndaki AZ Alkmaar maçında ayağına aldığı darbe nedeniyle hafif sakatlığı bulunan Tuncay ile sakatlığı süren Rüştü salonda çalıştı. Kontrol için Almanya'da bulunan Selçuk da antrenmanda yer almadı.

Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'ın da yer aldığı kafiledeki 18 kişilik maç kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:

Can, Semih, Lugano, Edu, Alex, Deivid, Olcan, Aurelio, Serdar, Volkan, Mehmet, Deniz, Uğur, Önder, Kezman, Ümit, Appiah, Tümer.

-MUHTEMEL 11-

Teknik direktör Zico'nun Antalyaspor karşısında sahaya sürmesi beklenen 11 şöyle:

Volkan, Önder, Edu, Lugano, Ümit, Deniz, Aurelio, Appiah, Tümer, Alex, Kezman.

Sakatlığı geçen ancak riske edilmeyerek AZ Alkmaar maçına götürülmeyen Aurelio'ya, Antalyaspor maçının kadrosunda yer verildi.

Antalya Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Antalyaspor-Fenerbahçe maçını hakem Vedat Yüksel yönetecek.

Bu arada, Fenerbahçe'de 3 sarı kartı bulunan Lugano, Antalyaspor mücadelesinde forma giyip bir sarı kart daha görürse 23. haftadaki Sivasspor maçında cezalı duruma düşecek. Sarı-lacivertli kafile Antalya'da Miracle Lara Otel'de konaklayacak.

No comments: