Sunday, February 25, 2007

Saran ihraç edildi

Saran ihraç edildi

Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu, eski yöneticilerden Sadettin Saran'ın sarı-lacivertli kulüpten ihracına karar verdi.

Tuncer Erdoğan başkanlığında, Fenerbahçe Burnu'ndaki Faruk Ilgaz Tesisleri'nde toplanan kurul, 2002-2003 sezonunun devre arasında sarı-lacivertli takıma gelen Rus futbolcu Vladimir Beschastnykh'in transferiyle ilgi disiplin kuruluna sevk edilen Sadettin Saran'ın dosyasını karara bağlayarak, oybirliğiyle kulüpten ihracını kararlaştırdı.

Kurul başkanı Erdoğan, Rus futbolcunun transferiyle ilgili kulübe sunulan belgelerin altındaki imzaların Spartak Moskova Kulübü başkanına ait olmadığının, yapılan bilirkişi incelemesi sonucunda belirlendiğini bildirdi.

Saran'ın kulübe verdiği bu belgelerle görevinin gerektirdiği dikkat ve özene uymadığı için disiplin suçu işlediğini belirten Erdoğan, kulüp tüzüğünün 66-B maddesinin c bendi uyarınca kulüpten kesin ihracına karar verildiğini ifade etti.

Sadettin Saran'ın, bir ay içinde kulüp yönetim kuruluna dilekçe ile başvuruda bulunarak, alınan bu kararı genel kurula götürme hakkı bulunduğu bildirildi.

Saran: "Yüreğim yanıyor"

Aldığı bu haber sonrası çok üzüldüğünü ifade eden Sadettin Saran, "Yüreğim yanıyor, şu an bir şey söyleyemem. Değerlendirme yapıp, basına açıklamalarda bulunacağım" dedi.

Bu arada Mahmut Uslu hakkında yapılan şikayet için kayda değer bir durum olmadığı açıklandı.

No comments: