Sunday, February 25, 2007

Zico'yu sıkıntı bastı

Zico'yu sıkıntı bastı

Futbolcular moralsiz, Aurelio ile Deniz’in oynayıp oynamayacakları belirsiz, Tuncay cezalı. Bu yüzden de Brezilyalı hoca ne yapacağını şaşırmış durumda.

Kanarya, Hollanda’dan moral bozukluğu içinde dönerken, teknik direktör Zico’yu da sıkıntı bastı. Başkanı, yöneticisi, teknik adamı, futbolcusu dahil kimsenin ağzını bıçak açmazken, tecrübeli hoca, tesislere varır varmaz takımı idmana çıkardı.

Oyuncularının moralsizliği, AZ maçında sakatlığı nükseden Deniz ile Hollanda’ya götürülmeyen Aurelio’nun durumunun belirsizliği, Tuncay’ın sarı kart cezalısı olması, Zico’yu zor durumda bıraktı.

Bugün gidiyorlar

Antalya deplasmanından kayıpsız dönmek isteyen Brezilyalı teknik adamın, bu şartlarda sahaya nasıl bir kadro çıkaracağını kara kara düşündüğü öğrenildi.

Moralsiz Volkan’ın yerine Serdar’ı oynatmayı düşündüğü belirlenen Zico’nun, Deivid konusunda dakararsız kaldığı kaydedildi. Bu sabah Samandıra Tesisleri’nde bir antrenman yapacak olan Sarı-Lacivertliler, öğleden sonra Antalya’ya uçacak. Cezalı Tuncay, Antalya’ya götürülmeyecek.

No comments: